Het traditionele gastenboek binnen “mijnwebwinkel” bestaat helaas niet meer.

Maar we vinden het zonde om alle positieve en leuke berichten van klanten verloren te laten gaan. 

Daarom hebben we ze voor nu samengevoegd op deze pagina. 

Ik ben heel erg dankbaar dat ik de kans heb gekregen om al deze items te kopiëren voordat het gastenboek definitief uit de lucht is gehaald.

Nieuwe berichten toevoegen lukt hier helaas niet meer.

* Geplaatst door Sandra op 27-02-2021 ★ ★ ★ ★ ★

Gisteren mijn bestelling ontvangen. Zeer tevreden over de kwaliteit....er volgt alreeds een nieuwe bestelling.... :)

 

* Geplaatst door Miranda op 05-02-2021 ★ ★ ★ ★ ★

Hele goede service en snelle reactie!
De antiplasmatjes zijn van fijne kwaliteit en goed afgewerkt.
Inmiddels ook de bodembedekkingsmatjes besteld :)

 

* Geplaatst door Monika op 20-01-2021 ★ ★ ★ ★ ★

Supersnel geleverd. En weer zo netjes gemaakt. Echt mooie kwaliteit ????

 

* Geplaatst door Olivia op 16-01-2021 ★ ★ ★ ★ ★

Wij hebben 2 matten in groen besteld. Ze zijn super mooi en van goede kwaliteit. Mijn dochter is super blij. De contact met Carla was makkelijk te leggen en zij antwoorde snel. Heel goede service! Wij bestellen zeker weer bij Carla.

 

* Geplaatst door Lea op 08-01-2021 ★ ★ ★ ★ ★

Ik heb mijn bodembedekmatten voor de kooi ontvangen ik had er drie besteld, ben er heel blij vooral mijn cavia’s die rennen heerlijk in het rond zonder uit te glijden en heerlijk geen rommel over de vloer en hartelijk dank voor het extraatje wat ik heb ontvangen, het is zeker een aanrader om aan te schaffen.

Groetjes Lea

 

* Geplaatst door Kimberly op 04-01-2021 ★ ★ ★ ★ ★

De bodembedekkingsmatten en slaapzakjes voor de cavia's bevallen erg goed! Het geeft veel minder rommel dan ander type bodembedekking en is makkelijk te wassen. Mooie kwaliteit en goede service van Carla. Bedankt!

 

* Geplaatst door Karin op 29-12-2020 ★ ★ ★ ★ ★

Wat een mooie bodembedekkingsmatten en wat zijn ze ideaal in gebruik. De cavia's waren meteen enthousiast en ik dus ook. Vandaag een extra mat besteld, zodat ik wat minder vaak een was hoef te draaien. Bedankt, Carla!

 

* Geplaatst door Nicole op 17-12-2020 ★ ★ ★ ★ ★

Begin november heb ik de eerste bodembedekkingsmat besteld om uit te proberen of deze mat inderdaad doet wat er wordt beloofd op de website.

Nou ik kan zeggen dat, na de eerste keer wassen, de mat perfect past in de kooi. De toplaag blijft helemaal droog en is lekker zacht. Een goede kwaliteit materiaal. Mijn twee cavia's en ik zijn dik tevreden.
Reden genoeg om een tweede mat te bestellen.

Bedankt Carla voor de snelle levering. Echt top.

Mocht je nog twijfelen, neem dan van mij aan dat de kwaliteit, levering en communicatie met Carla super goed is. :)

 

* Geplaatst door Hennie op 17-12-2020 ★ ★ ★ ★ ★

Ik heb de grote slaapzak met extra in/uitgang gekocht. Mijn cavia vond het eventjes spannend toen ze dat grote ding zag. Stapvoets kwam ze dichterbij. Maar toen ze er in liep was ze direct verliefd. Ze is er suuuper dol op, en zit er het liefste bijna de hele dag er in. En in de grote ren kan ze er razendsnel doorheen rennen. Een enorm succes! :D

 

* Geplaatst door Marleen Pol op 22-10-2020 ★ ★ ★ ★ ★

Mijn pakketje vandaag in zeer goede staat ontvangen! Alles ziet er netjes en mooi uit!
Dankjewel!

 

* Geplaatst door Tabitha op 01-10-2020 ★ ★ ★ ★ ★

Vandaag de bodembedekking dekens binnen gekregen. Hele mooi kleur en lekker zacht. Ik ben er erg blij mee!

 

* Geplaatst door Jolanda Sluimer op 19-09-2020 ★ ★ ★ ★ ★

Vandaag de extra matjes binnen gekregen voor onder de huisjes. Helemaal super! Bedankt weer!

 

* Geplaatst door Marjon Kunkels op 05-09-2020 ★ ★ ★ ★ ★

Vandaag de bestelde anti plasmat opgehaald. Carla, je hebt uitstekend gekozen. De combi is super. Dit is mijn 4de anti plasmat. Ze zijn allen in gebruik. Bij een ziek dier is het zo fijn. Lekker zacht, ze kunnen gewoon plassen of poepen als ze dat willen. En knoeien met dwangvoer is ook geen probleem. Ik heb er nu dus 4 omdat ik als ik ze was, ze per twee was. Voor eentje een wasmachine draaien is een beetje té. Heel fijn om mee te werken. Bedankt hoor !!!

 

* Geplaatst door Mariska op 07-08-2020 ★ ★ ★ ★ ★

De service van Carla is geweldig! Er is zo veel mogelijk naar jouw wensen! De producten die ze maakt zijn prachtig. De bodembedekkingsmatten zijn super fijn! Mijn cavia’s zijn helemaal blij ermee en ik ook!

 

* Geplaatst door Mery op 20-07-2020 ★ ★ ★ ★ ★

Ik heb meerdere bodemmatten besteld, het zijn erg fijne en makkelijke producten.
Voor mij niks anders meer dan producten van Carla!

 

* Geplaatst door Angela Kos op 16-07-2020 ★ ★ ★ ★ ★

Deze week mijn bestelling binnen gekregen. De bodembedekkingsmatten werken echt heel fijn! Extra matjes zijn zo handig.
Ik ben super tevreden en blij ermee.
Binnenkort krijgt ons andere koppel een ander hok en ook daar ga ik zeker voor bestellen!

 

* Geplaatst door Preshanna op 10-07-2020 ★ ★ ★ ★ ★

In maart had ik bodembedekkingsmatten besteld. Ben er nu nog steeds erg tevreden over. De bak verschonen gaat supersnel! Helemaal top :)

 

* Geplaatst door Mieke op 19-06-2020 ★ ★ ★ ★ ★

Alle stoffen producten zijn echt fantastisch! Goede kwaliteit, goede service en ziet er mooi uit.
Deze webshop is mijn go-to als ik spullen nodig heb voor mijn cavia’s

 

* Geplaatst door Sacha op 20-05-2020 ★ ★ ★ ★ ★

De plasmatten zijn echt geweldig. Ze zijn zacht, en laten echt geen druppel plas door. Mijn cavia's vinden ze echt helemaal geweldig! En de afmetingen zijn ook super goed, bedekt mijn schoot ruim, zodat ze ook een beetje kunnen rondlopen op mijn schoot.

 

* Geplaatst door Sue op 17-05-202 ★ ★ ★ ★ ★

Van de week mijn bestelling ontvangen. De bodembedekkingsmatten pasten na de 2e wasbeurt perfect en het verschonen van de kooi is erg gemakkelijk geworden. De cave, slaapzak, luxe anti-plasmatten bevallen ook erg goed en het is ideaal dat in de zomer het kussen uit de cave kan worden vervangen door een icepod in een fleece hoes. Super fijn allemaal.

Ik ga hier zeker vaker bestellen :)

 

* Geplaatst door Linda op 10-04-2020 ★ ★ ★ ★ ★

Gisteren mijn bestelling binnen gekregen met 2 hoek mandjes voor mijn cavia's. Goede kwaliteit en erg stevig! Mijn cavia's zijn er erg blij mee! ik zal hier zeker vaker bestellen. :)

 

* Geplaatst door Marjolijn op 11-03-2020 ★ ★ ★ ★ ★

Gister mijn bestelling ontvangen. Het ziet er allemaal heel netjes uit. De hangmat werd ook gelijk door m’n caafjes uitgeprobeerd! Ga zeker vaker bestellen

 

* Geplaatst door Gemma op 05-02-2020 ★ ★ ★ ★ ★

Weer heel mooie spullen bij 2e bestelling en fijn bezorgd. Verzorgingsproducten voor cavia's, plasmatjes, waar je er eigenlijk niet genoeg van kunt hebben en zo mooi gemaakt.
Prachtige placemats (eigenlijk om in te lijsten) en een mooi boekje Boris(!) Echt leuk bij Carla te bestellen. Carla bedankt. 

 

* Geplaatst door Cindy Stockman op 19-11-2019 ★ ★ ★ ★ ★

Vandaag mijn 3 e bestelling ontvangen. Slaapmuts, antiplasmat, luxe antiplaskussentje, extra ligmatjes,... . Allemaal supermooi, gewoon geweldig! Fantastische webshop als je uw cavias wil verwennen en allemaal makkelijk en goed te onderhouden! Wasmachine in en alles terug proper! Helemaal top

 

* Geplaatst door Marina van Rinsum op 28-10-2019 ★ ★ ★ ★ ★

Ik heb net de bodembedekkingsmatten in de hokken gelegd en het ziet er super uit! Eindelijk mooie matten op maat en in een prachtige kleur. Carla, heel erg bedankt! Niet alleen een blij huisdier maar ook een blije ik.

 

* Geplaatst door Cindy Stockman op 20-10-2019 ★ ★ ★ ★ ★

Beste Carla,

Gisteren mijn artikelen ontvangen. Wow, top!
Bodembedekkingsmat super uitvinding van je en ook nog heel mooi! Veel praktischer dan de bodembedekkingkorrels die ik vroeger gebruikte, veel afval, zwaar gesleur en niet goedkoop. Ook de grote, op maat gemaakte antiplasmat is zo mooi en handig, dochter geniet al volop in de zetel met haar vriendjes, Nala en Nalou. Alleen maar positief over uw fantastische webwinkel! Zo blij u gevonden te hebben en vlotte verzending naar Belgie! Helemaal top! Proficiat! Mijn 2e bestelling komt eraan

 

* Geplaatst door Lea op 18-09-2019 ★ ★ ★ ★ ★

Hoi Carla bedankt voor de vlotte verzending en de zeer goede services.

Groetjes Lea

 

* Geplaatst door Marjon Kunkels-Hermens op 23-07-2019 ★ ★ ★ ★ ★

Super bedankt. Vandaag mijn, nouja mijn, nieuwe anti plasmat gekregen. Zo’n super uitvinding van je. Ben er blij mee. Inmiddels een paar konijnen rijker. En dit is zo handig als ze ziek zijn of geborsteld moeten worden. Bedankt !!

 

* Geplaatst door Linda op 25-04-2019 ★ ★ ★ ★ ★

Vandaag 2 ice pods binnengekregengekregen met de snuggel hoesjes. De stof van de hoesjes is identiek aan mijn eerder bestelde slaapzakken.
Handig en gezellig!! Bedankt :)

 

* Geplaatst door Thea de Ruiter-Zomer op 04-04-2019 ★ ★ ★ ★ ★

Altijd een super snelle levering. Vandaag binnen vijf minuten!! Gewoon over de schutting! :p

 

* Geplaatst door Linda op 13-02-2019 ★ ★ ★ ★ ★

We hebben de 2 lekkere zachte slaapzakken vandaag al binnengekregen. Heerlijk ruim en ze vinden ze heerlijk om lang uit in te liggen. Aanrader!

Bedankt!

 

* Geplaatst door Nicole op 08-12-2018 ★ ★ ★ ★ ★

Een weekje geleden een bestelling geplaatst bij Carla. Vrijwel meteen een mailtje terug gekregen met de vraag van welke stof het huisje gemaakt moest worden. Ik vroeg een huisje geheel gemaakt van fleece. Geen probleem voor Carla om te maken.

Vandaag is de bestelling afgeleverd en wat is het een prachtig zacht huisje van een super goede kwaliteit. Mijn vier cavia's zijn er direct in gaan liggen en genieten er enorm van.

Mocht je een kwalitatief goede accessoire in je kooi willen hebben, bestel dan bij Carla blij huisdier, want je wordt er ECHT blij van? :)

 

* Geplaatst door Corina op 06-10-2018 ★ ★ ★ ★ ★

Van de week mijn bodembedekkingsmatten binnen gekregen en ze zijn van een mooie dikke kwaliteit! :) En dat was best een klus om te maken, want ik heb een flat, met trapgat en een uitsparing voor de staande hooiruif.
Maar dat is voor Carla allemaal geen probleem, "stuur mij de maten/tekening en dan komt het wel goed" was haar advies. En idd de matten passen perfect, en zijn (net als haar andere eigengemaakte spullen) keurig afgewerkt. Echt top Carla, dank je wel!!!

 

* Geplaatst door mieke nissen op 04-10-2018 ★ ★ ★ ★ ★

Hallo Carla.

Wat leuk zo onverwachts een extra cadeautje bij mijn bestelling.
Heel lief en namens mijn cavia's Elsa en Anna hartelijk bedankt.
Ze hebben namelijk ook twee hangmatjes van jou en daar liggen ze heel
graag in. Dus ze zullen blij zijn dat ze nu onder op de bodem van de kooi ook zo'n lekker matje hebben liggen.

Groetjes
Mieke

 

* Geplaatst door Joyce op 21-09-2018 ★ ★ ★ ★ ★

Bestelling op maat! Ik heb voor mijn kooi met uitsparing een bestelling op maat laten maken.
Er werd direct werk van gemaakt, na alle maten doorgegeven te hebben heeft Carla voor de beste oplossing gezorgd!
De matten zijn perfect op maat zelfs met een vreemde uitsparing erin!

En de caafjes van ons, die zijn nu zo verwend! Ze vinden het heerlijk liggen.

Het is makkelijk schoon te maken, en 2x in de week in de was zodat ze dan even lekker de beentjes kunnen strekken en ik het even kan uitwassen. De caafjes gaan dan lekker op schoot bij de kinderen en die vinden het heerlijk want ze krijgen lekkere knuffeltijd! Hartelijk dank!

 

* Geplaatst door Anneloes op 15-08-2018 ★ ★ ★ ★ ★

Hoi Carla, Gisteren zijn de hoesjes/covers en slaapzakken binnen gekomen. Wat zijn ze mooi! En de cover voor de snugglesafe is ook zo een goed idee :) Ben er blij mee. Heel erg bedankt en ook dat je ze zo snel hebt kunnen leveren. Groetjes, Anneloes

 

* Geplaatst door E. Singeling op 01-08-2018 ★ ★ ★ ★ ★

Ik ben heel erg tevreden!
Ik heb nog even wat hoesjes voor de Snugglesafe/Icepod besteld en deze waren heel snel binnen en zien er ontzettend goed uit. De Snugglesafe en Icepod zijn er ook nog eens heel gemakkelijk in te krijgen. Zo kunnen de beestjes in ieder geval ook een beetje verkoeling hebben deze zomer :P

Ontzettend bedankt Carla! :D

 

* Geplaatst door Corina op 26-07-2018 ★ ★ ★ ★ ★

Gisteren nog snel 2 hoesjes voor mijn ice pods besteld, en ondanks de hitte werden ze vandaag al bezorgt! :)
Dus mijn dames, heer en ik zijn heel blij met deze snelle actie van Carla! En natuurlijk zijn ze (zo als haar spullen) van een mooie kwaliteit fleece, en netjes gemaakt.

 

* Geplaatst door mieke nissen op 28-10-2017 ★ ★ ★ ★ ★

Hallo Carla.
Ben super tevreden met je spulletjes ze zijn er heel gelukkig mee
en ik vind je site ook super tof.
Daarom heb ik weer vanalles besteld.
Ik zou zeggen tot gauw weer.

Groetjes Mieke Elsa en Anna ( mijn twee lieve cavia vriendinnetjes.)

 

* Geplaatst door Ineke Boogaard op 22-09-2017 ★ ★ ★ ★ ★

Carla wat een geweldig toffe actie voor de dieren op Sint Maarten.
Wat zou ik op zulke momenten graag een veel dikkere portemonnee hebben.
Maar zoals Kim van Villa Vacht altijd zegt:" Vele druppels maken een oceaan."
Heel veel succes

 

* Geplaatst door Gabrielle Wiggers op 20-09-2017 ★ ★ ★ ★ ★

Ik was blij verrast met supersnelle levering van de twee mooie matjes.

 

* Geplaatst doorMarja op 15-06-2017 ★ ★ ★ ★ ★

De houten verdieping van 33x33cm vinden mijn cavia's geweldig! De bestelde spullen waren de volgende dag al in huis. Top.

 

* Geplaatst door Tina op 13-05-2017 ★ ★ ★ ★ ★

Hallo Carla,
Bedankt voor de snelle levering naar België !!
Mijn caafjes zijn super blij met hun nieuwe hangmatjes!! ;)

 

* Geplaatst door Annelot op 13-03-2017 ★ ★ ★ ★ ★

Heel tevreden!

Vorige week vrijdag moest ik op het laatste moment nog een cadeautje hebben voor mijn schoonzusje. Ik belde Carla rond 3en op om te vragen of ze nog slaapzakken op voorraad hadden. Dat was op dat moment niet zo, maar Carla heeft ze nog diezelfde middag gemaakt zodat ze om 5 uur op de post konden en ik de dag daarna geweldige cadeautjes had. Geweldig, zo lief!

De kwaliteit ziet er fantastisch uit en er zat een hele schattige cavia verjaardagskaart bij.

Bedankt!

Groetjes Annelot

 

* Geplaatst door jeroen op 26-01-2017 ★ ★ ★ ★ ★

levering was lekker snel en alles was helemaal toppie
pakketje is net binnen en de caafs zijn weer lekker aan het smullen hier echt top!!!

 

* Geplaatst door Thea Zomer op 12-01-2017 ★ ★ ★ ★ ★

Hey Carla, bedankt voor je super snelle levering van de borgzakken. Mijn mannen zullen hier weer heerlijk in kunnen vertoeven. En ze kunnen weer even vooruit!

 

* Geplaatst door Jolanda op 27-11-2016 ★ ★ ★ ★ ★

Beste Carla,

Nog bedankt voor de super service die je geleverd hebt. Terwijl je druk bezig was met de verhuizing, heb je mij toch nog geholpen. Heel erg bedankt hiervoor. Mijn dochter was er erg blij mee (en ik natuurlijk ook)!!

Groeten,
Jolanda

 

* Geplaatst door Marjon op 31-07-2016 ★ ★ ★ ★ ★

Beetje verlaat van mijn kant uit.
Maar zoals gewoonlijk besteld en de dag erna geleverd gekregen. Uitstekende communicatie en service. Veel webleveranciers kunnen hier een voorbeeld aan nemen.
Carla toppie !!!!
Bedankt

 

* Geplaatst door Jacqueline op 01-07-2016 ★ ★ ★ ★ ★

Heel hartelijk bedankt voor de snelle verzending. Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis. Alles was netjes verpakt.
Groetjes,
Jacqueline

 

* Geplaatst door Corina op 29-06-2016 ★ ★ ★ ★ ★

Dank je wel voor de zeer snelle levering. De spulletjes zijn nog leuker in het echt dan op foto :) . En Indy zal vast smullen van al het knaagmateriaal.
Groetjes, Corina.

 

* Geplaatst door Marjon op 02-06-2016 ★ ★ ★ ★ ★

Carla, harstikke bedankt voor de plasmat.
En het lieve speeltje is in de smaak gevallen.
Heel erg bedankt voor de snelle en goede service.

Groetjes Marjon

 

* Geplaatst door Mandy op 04-05-2016 ★ ★ ★ ★ ★

De slaapmuts XL is zojuist binnengekomen voor mijn cavia.
Hij is werkelijk prachtig! Mijn cavia wil er nu al niet meer uitkomen en ligt er lekker in te slapen!

Hartstikke bedankt voor de geweldige service en de snelle levering!

Ook namens Ties!

 

* Geplaatst door Nel Hoekstra op 03-05-2016 ★ ★ ★ ★ ★

Gisteren besteld , nu al binnen. Bedankt voor de snelle levering. Wat zijn de hangmatjes leuk. Mn vijf meisjes denken daar nog anders over. Zijn er nu nog bang van ,maar dat zal wel goed komen. :) :p

 

* Geplaatst door fabienne op 23-04-2016 ★ ★ ★ ★ ★

Bedankt voor de snelle levering:) Op het moment dat ik de doos open maakte, was ik superblij, alles zag er nog beter uit dan op de fotos , het bloemmengsel en kruidenmengsel ziet er zo goed uit, dat mijn dochter vroeg of we er zelf geen thee van konden drinken. Het gefluit werd luider en luider en de kaafs gingen op tilt. Het leek wel of ze nooit te eten kregen :) Ben superblij, een van mijn kaafs heeft nl gezondheidsproblemen (12 weken en 342 gram) en hij vind alles super lekker. Dus bedankt . heel erg bedankt. :)

 

* Geplaatst door Silvia van Dijk op 06-04-2016 ★ ★ ★ ★ ★

De tunnels zijn ontvangen, dank je wel voor de snelle verzending.
Tommie, mijn konijn is weer helemaal in zijn element.
Groetjes,
Silvia

 

* Geplaatst door Anja Knuist op 14-02-2016 ★ ★ ★ ★ ★

Bedankt voor de snelle bestelling. Alles is goed aangekomen. De hangmat is nog ff wennen, maar dat gaat goed komen. :)

 

* Geplaatst door angela op 05-01-2016 ★ ★ ★ ★ ★

beste carla,

ik heb de deelzending van de haverkoekjes ontvangen, ik wilde je even bedanken voor de plastic emmertjes die ik erbij kreeg, echt heel erg handig.
ik ga zeker wat vaker bij je bestellen ze vinden de haverkoekjes heerlijk!nogmaals bedankt

 

* Geplaatst door Anneke Rothuizen op 30-12-2015 ★ ★ ★ ★ ★

Tjonge, een hele verandering zo die verhuizing he?Ik wens jullie daar sterkte mee maar ook heel veel leef-woonplezier op de nieuwe plek,met de cavia's die meegaan.

 

* Geplaatst door Marleen Visser op 13-08-2015 ★ ★ ★ ★ ★

Hallo Carla,
Als je dit leest hoop ik dat je een hele fijne en zeer verdiende vakantie hebt gehad! Ik wil je even mijn vakantie-ervaring met de 2 icepods vertellen: ik neem m'n 2 cavia's graag mee op vakantie als ik in Nederland een stacaravan (met vriesvak) kan huren. Ik was met m'n caafjes in juli in Limburg tijdens de hittegolf (het werd in de stacaravan 36,5 C maar in de schaduw was het nog warmer) en de dametjes hebben na wat voorzichtig uittesten goed gebruik gemaakt van de icepods! Ik was heel opgelucht en blij want zonder de icepods waren ze zeker oververhit geraakt.
Een andere favoriet is het anti-plas kussen de luxe. Ik ben heel blij dat ik vorig jaar jou en je webwinkel heb ontdekt!
Dank en hartelijke groet, Marleen

 

* Geplaatst door Corina van der velden op 08-08-2015 ★ ★ ★ ★ ★

Het meubel met de glazen bak staan echt supermooi in mijn kamer! Binnenkort ook voor de andere 2 een glazen bak bestellen. Bedankt voor de snelle levering en goede service, de caafjes en ik zijn er erg blij.

 

* Geplaatst door Corina van der Velden op 26-07-2015 ★ ★ ★ ★ ★

Hoi Carla, de caafjes en ik zijn echt heel blij met de mooie grote anti-plasmatten. Ook de nieuwe slaapzakjes zijn al in gebruik genomen. :D En wat zijn de caviasleutelhangers gaaf!

 

* Geplaatst door Karin Medaer op 14-07-2015 ★ ★ ★ ★ ★

Hey Carla,
Duizend maal bedankt voor alle snelle leveringen van mijn bestellingen.
Mijn caafjes zijn er altijd super blij mee.
Groetjes Karin en al de cavia's

 

* Geplaatst door Marina van Krieken op 07-07-2015 ★ ★ ★ ★ ★

Hallo Carla,

Bedankt voor de snelle levering van de konijnenren. Wat een mooie grote en vooral sterke ren. Echt geschikt voor de Franse Hangoor van mijn dochter.

groet, Marina

 

* Geplaatst door Denise op 06-07-2015 ★ ★ ★ ★ ★

Al 2x een bestelling geplaatst en super tevreden met mijn de levering en mijn spulletjes! Twee heel leuke slaapzakken voor mijn lieve cavia's besteld en ze zijn super leuk, mijn cavia's zijn er gek op! Er is zo veel keus aan (goede) producten, die je moeilijk in een normale dierenwinkel kan vinden. Ook de icepod was snel geleverd zodat mijn cavia's heerlijke verkoeling hadden tijdens de warme dagen. Bedankt Carla voor de goede service! En veel succes met de opvang, ik vind het super goed wat jullie doen met de opvang en webwinkel en ik zal zeker nog meer bestellen in de toekomst :D

Groetjes Denise

 

* Geplaatst door Linda Groeneveld op 10-06-2015 ★ ★ ★ ★ ★

Hi Carla,
Even een bedankje voor de altijd snelle levering en goede verpakking van mijn bestelling! :) Mijn caafjes zijn super blij met blokhut luifel echt een heel mooi huis en wordt ook al gretig aan geknaagd hihi.. :D
Dank je wel en complimenten voor je opvang jullie doen zoveel goeds voor de caafjes echt top! :)
Groetjes
Linda :+

 

* Geplaatst door loes schaap op 13-03-2015 ★ ★ ★ ★ ★

Bij deze wil ik jullie danken voor de geweldige producten die jullie maken het geef ons nog des te meer genieten van onze cavia s. Zal gauw jullie winkel bewonderen dan bestel ik het 14 dagen van te voren veel succes groetjes dank loes

 

* Geplaatst door Jessica Maat op 25-12-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Gister 24-12 de 2 bestelde slaapmutsen ontvangen met een pakje lekkers voor de opgelopen vertraging.De cavia's zijn er erg blij mee.Hartelijk bedankt!

 

* Geplaatst door Mandy van Drunen op 24-12-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Gisteren de slaapmuts voor Ties ontvangen. Ook zat er pakje met lekkers bij voor de cavia omdat de bestelling vertraging op had gelopen! Dit was erg lief, wat een service!
Ties die heeft gisterenavond heel de avond er al in geslapen en zo te zien is hij er erg blij mee!
Super bedankt!!

 

* Geplaatst door Miranda op 05-12-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Hoi Carla,

Eigenlijk hadden ze gewoon een beetje tijd nodig ;) Het is echt prachtig om te zien, van de 4 dames heb ik er al 3 in zien liggen, waarvan eentje er vaak in ligt te genieten! Dank je wel voor het maken :)

 

* Geplaatst door Miranda op 02-12-2014 ★ ★ ★ ★ ★

De slaapmuts en het plaskleedje zijn top! Helaas snappen mijn cavia's de slaapmuts nog niet echt, maar hij staat sowieso erg leuk :) Verder had ik het houten hoekhuis gekocht waar de cavia's en ik ontzettend van genieten (goede kwaliteit!) Super bedankt voor de spulletjes!

 

* Geplaatst door monique daniels op 29-11-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Hoi Carla

Mijn cavia flat is bijna klaar en het huisje en hooiruifje staan al heel mooi.
Fijn dat ik de spulletjes bij je op kon halen!

 

* Geplaatst door elisabeth op 25-11-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Hey Carla, vandaag hebben mijn dochter, de caafjes en ik, de slaapmutjes voor de caafjes ontvangen. Ze zijn echt super, superleuk en dat vinden caafjes ook.

 

* Geplaatst door Jonne op 21-11-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Een klein probleempje gehad met de status van mijn bestelling, maar na een kort mailtje hartstikke netjes en snel door Carla opgelost, dankjewel daarvoor! Mijn cavia's zijn hartstikke blij met hun slaapmuts, en ik met de anti-plas mat. ;)

 

* Geplaatst door Maite op 10-10-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Beste Carla Vink,

Ik heb het nieuwe huisje in goede staat ontvangen, dat is nou een goede service! Mijn cavia's zijn er erg blij mee, heel erg bedankt!

Groetjes van Maite en een pootje van Mocca, Benji, Niro en Duvel

 

* Geplaatst door Carla Vink op 07-10-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Hallo Maite,

ik vind het echt heel erg vervelend dat dit gebeurt is.
Echter maken we deze huisjes niet zelf maar kopen ze ook in bij een leverancier.
Aangezien de huisjes helemaal verpakt zitten kan ik dit helaas niet altijd van te voren zien.
Ik zal zorgen dat er vandaag een nieuw huisje voor u op de post gaat.
Mijn excuus voor het ongemak.

Met vriendelijke groet, Carla vink en ik ben juist blij dat u het wel meld dan kan ik er namelijk iets mee doen en als ik niet weet niet ;)

 

* Geplaatst door Maite op 05-10-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Hallo,

Een maand geleden heb ik een huisje en een plasdeken besteld, met de plasdeken ben ik erg blij mee, wat een uitkomst, geen natte broeken meer maar het huisje ben ik minder tevreden over. Hij is van slechte kwaliteit, mijn vriend heeft zelf nog moeten zagen en lijmen omdat het allemaal niet paste, de latjes van het trappetje zitten scheef en zijn niet gelijk en het latje met de pinnetjes laat los, erg jammer dat er zoveel mis mee is voor het bedrag dat ik ervoor betaald heb! Ik dacht ik geef het toch even door zodat hier in de toekomst beter op gelet kan worden en jullie je producten nog beter af kunnen werken, ik had het ook voor me kunnen houden maar daar hebben jullie niets aan.

Veel succes met de verkoop van de producten en de verzorging van jullie cavia's!

Met vriendelijke groet,
Maite

 

* Geplaatst door Carla den ouden op 07-09-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Dan stuur je Carla een berichtje met foto omdat mijn caafje fleur een lelijke plek heeft ter grootte van een twee euro munt. Dierenarts geeft antibiotica, maar er verandert niks.
Carla kijkt en zegt dat het een schimmel is.
"Ik stuur wel wat op, rondje van de zaak"
Dank je wel Carla voor je snelle lieve reactie. Ook namens fleur.
Groetjes Carla

 

* Geplaatst door Debby Van Gorp op 06-09-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Bedankt voor de supersnelle levering van de hangmatjes en de slaapzak :)

 

* Geplaatst door Naomi op 25-08-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Hoi Carla,

Wat een ontzettend leuke producten en van een goede kwaliteit. Er wordt ook heel snel geleverd. Hele goede service! Mijn complimenten.

 

* Geplaatst door Mascha op 07-08-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Hoi Carla,
Dank je wel voor de fijne kruiden en het gras waar ze zo gek op zijn.
En voor jouw goede tips! ;)

 

* Geplaatst door Gerdie Verhalle op 21-07-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Super blij met mijn caviaflat. En wat zijn jullie vlug met levering van een mooie glazen kooi en dat ook nog op maat!

 

* Geplaatst door Anouk op 16-07-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Vandaag me pakketje ontvangen super blij met alle spulletjes. Mijn mannen liggen samen trots in hun nieuwe mandje. Ondanks de vakantie drukte een snelle levering. Top dank je wel en tot de volgende bestelling :)

 

* Geplaatst door Angelique op 08-07-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Net mijn bestelling ontvangen. En de muts en slaapzak zijn gelijk gekeurd door mijn dametjes. En ja hoor goedgekeurd. Dank je wel.

 

* Geplaatst door Monique op 21-06-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Hoi Carla, super bedankt voor je hele snelle levering van o.a. de slaapmutsjes voor Flip en Binky, Rens was helemaal blij met de cadeautjes, hij vond ze supercool. Ze hebben een mooie plek gekregen. Nogmaals dank voor het snelle leveren en je service. Groetjes, Monique

 

* Geplaatst door Sharissa op 19-06-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Hallo! Pakje is net aangekomen, ziet er supertof uit, bedankt!

 

* Geplaatst door annoniem op 12-06-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Lieve Carla,
Bedankt voor je super goeie service!
Onze 2 caafjes zijn echt ontzettend blij met hun nieuwe glazen onderkomen ;>) . En wat had je hem snel in huis zeg; ondanks de feestdagen die ertussen zaten. Diep respect wat je allemaal voor die lieve beestjes doet. :)

 

* Geplaatst door Annelies op 20-05-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Hoi Carla, hier een berichtje van Kareltje en Bonita, ze vinden het heeeeerlijk de ronde mandtjes echt suppper! Zij liggen net als honden er in, zo grappig om te zien, en de rode slaapmutsen ook geweldig. Nogmaals helemaal leuk. Dikke knuffel van Kareltje en Bonita.

 

* Geplaatst door Kiki op 25-04-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Hoi Carla,

Opnieuw bedankt voor de ongelofelijk snelle levering. Bovendien ziet alles er weer ontzettend leuk en mooi uit, zoals alles wat uit deze webshop komt! Ik ben vandaag jarig dus heb de ice pods en de hooiruif voor mijn verjaardag gekregen, maar had nooit verwacht dat het vandaag al geleverd zou worden. Geweldig!

 

* Geplaatst door Corina op 11-04-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Hoi Carla, vandaag (alvast) het grafbeeldje wat mijn moeder bij je besteld heeft voor m'n verjaardag gekregen. Het is een mooie herinnering aan alle caafjes die ik gehad heb. Namens mijn moeder bedankt voor de snelle persoonlijk levering! En ik ben er erg blij mee!

 

* Geplaatst door annoniem op 01-04-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Hoi hoi ik heb vorige week de zware puppy ren binnen gekregen en hij is echt geweldig had eerst zo een lichtgewicht ren maar dat duwde mijn konijn makkelijk om of kon het zelfs optillen maar nu met de nieuwe ren is dat echt onmogelijk wel heel belangrijk nu hij een vriendinnetje heeft en hij nog niet gecastreerd is hij kan wel met zijn snuitje kusjes geven door de spijlen dus echt een aanrader :D

 

* Geplaatst door Marieke op 22-03-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Het is wederom een positieve ervaring geweest om hier te bestellen.
Hartelijk dank voor de snelle afhandeling.

 

* Geplaatst door Linda Bleijendaal op 05-03-2014 ★ ★ ★ ★ ★

beste carla
heb vandaag mij bestelling binnen gekregen voor mij lieve cavia´s :)
omdat mij cavia´s erg moeilijk zijn met gewoon hooi eten ben ik nu erg blij dat ze de bergkruidenhooi met goudsbloemen erg lekker vinden dus voortaan bestel ik mij hooi voor de cavia´s hier.
groetjes linda

 

* Geplaatst door Corinna vd Velden op 28-02-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Bedankt Carla voor de snelle levering van de 2 slaapzakken. Ze zien er erg leuk uit, en ik weet zeker dat de mannen er heerlijk in gaan liggen genieten. :D

 

* Geplaatst door Sharon op 27-02-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Ik heb ook de slaapmutsjes besteld met naam! Ben erg benieuwd!
Hoop dat ze het wat vinden!

 

* Geplaatst door Linda op 08-02-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Hoi Carla!
Nog hartstikke bedankt voor de snelle levering van de slaapzak en hangmat! Mijn cavia is zeer tevreden! :D
Ik kom zeker nog een keer terug want de slaapmutsen en speelbuizen zijn ook veel te leuk!
Groetjes vanuit het Westland!

 

* Geplaatst door Mirada Meijer op 25-01-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Leuk dat Kruimeltje de fotowedstrijd heeft gewonnen en Carla bedankt voor de prijs!! :)

 

* Geplaatst door Mannon Eggens op 10-01-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Hoi Carla,

Mijn complimenten elke keer weer voor de snelle levering en voor de lekkere en leuke dingen voor mijn groep cavias !
Ik kom elke keer met veel plezier bij je terug!

Dankjewel. :)

 

* Geplaatst door Sonja op 05-01-2014 ★ ★ ★ ★ ★

Snugglesafe hoesjes nog voor het nieuwe jaar binnen. Onverwacht, had gerekend op januari. Het eerste (pleeg)konijn kan al genieten van de mooie groene hoes en snuggle! Dankjewel voor de snelle levering! :D

 

* Geplaatst door Chantal op 12-12-2013 ★ ★ ★ ★ ★

Hoi Carla,

de drie slaapmutsen zijn vandaag aangekomen. ze zijn erg mooi. Dankjewel

 

* Geplaatst door Esra op 11-12-2013 ★ ★ ★ ★ ★

Super bedankt nog voor de kleedjes! Hartstikke fijn dat je er niet alleen bent voor mijn caafjes, maar op verzoek ook iets wil maken voor onze hond! De kleedjes zijn echt heel erg mooi geworden! Ook m`n moeder was er heel erg blij mee! Het was precies wat ze zocht zei ze; ze vond de stof erg mooi en het was zo netjes gemaakt! Ook Patas vindt haar nieuwe kleedje heerlijk liggen! Ook heel erg bedankt voor de leuke kussentjes in vorm van een botje! Echt heel gaaf! En met haar naam erop, helemaal super! Carla, nogmaals super bedankt voor je harde werk en het super mooie (en snelle) resultaat! Ik ben er echt heel heel heel erg blij mee!

 

* Geplaatst door Nathalie op 30-11-2013 ★ ★ ★ ★ ★

Hallo Carla!
De spulletjes zijn goed toegekomen en wat zijn ze mooi! Echt fantastisch mooi afgewerkt! En de erwtenvlokken mogen ze graag. Dank je voor de superservice!
Groetjes
Nathalie

 

* Geplaatst door Astrid op 19-11-2013 ★ ★ ★ ★ ★

Alles snel en goed ontvangen, prachtige spullen! Leuk om een slaapmuts en hangmat in dezelfde stofjes te hebben. Wat een feest straks op pakjesavond, dank je Carla.

 

* Geplaatst door Anneloes van stichting konijnenopvang Lapina op 24-10-2013 ★ ★ ★ ★ ★

Hoi Carla! Vandaag is de bestelling binnengekomen en de konijntjes zitten al heerlijk te knabbelen aan al het lekkers! Bedankt en ook dat je van die leuke en vooral verantwoorde spulletjes in de webwinkeltje hebt!

xx Anneloes

 

* Geplaatst door Riet Wenning op 10-08-2013 ★ ★ ★ ★ ★

Hoi Carla, wat zijn het toch een leuke konijnen/caviabeeldjes! Bedankt voor de snelle levering, en de lekkere verrassing voor Thousa. Dikke caaveknuf!! :)

 

* Geplaatst door Petra Mulder op 07-08-2013 ★ ★ ★ ★ ★

Ik wilde je nog even laten weten dat onze jongens Pip & Merlijn zeer tevreden zijn met de glazenbak, lekker ruim geen tocht en geen rommel op de grond. ( vooral voor het baasje erg fijn.)
Daarnaast is het erg leuk om de jongens zo goed te kunnen zien, naast het feit dat de glazenbak veel mooier staat in de woonkamer. ( leuke reacties gehad ) Kortom iedereen zeer tevreden! Bedankt Carla en succes met je opvang. Groet Petra uit Zutphen ;)

 

* Geplaatst door annoniem op 11-07-2013 ★ ★ ★ ★ ★

Hoi Carla,

Super bedankt voor de snelle levering van de 2 kunststof caafjes! De oppas mama. van mijn 2 meiden, was er super blij mee!

Toppie! ;)

 

* Geplaatst door Marieke Prins op 07-07-2013 ★ ★ ★ ★ ★

Hartstikke bedankt voor de goede producten en snelle levering! Bella is helemaal blij met z`n slaapmuts en speelbuis!!

 

* Geplaatst door Corina vd Velden op 01-07-2013 ★ ★ ★ ★ ★

Dag Carla,
De caviabeeldjes zijn inderdaad heel erg leuk! En Thousa vindt het maar rare dingen die nergens op reageren. Het pakketje werd netjes en goed verpakt afgeleverd, dus bedankt voor deze prima service. }:

 

* Geplaatst door C Leensvaart op 25-06-2013 ★ ★ ★ ★ ★

Hartelijk dank voor de snelle service. Het ziet er allemaal erg mooi uit. De caafjes zullen er vast heel blij mee zijn.

 

* Geplaatst door Soraya op 18-06-2013 ★ ★ ★ ★ ★

Hallo Carla,
Wij zijn ontzettend blij met de prachtige glazen bak voor Diesel, onze landschildpad! De levering was ook boven verwachting snel! Super!!
Gezellig dat je man de bak hoogstpersoonlijk kwam afleveren, lijkt me nog een heel gedoe zo`n ding van 1,50 breed het halve land door te crossen maar hij leek er niet mee te zitten.
Voor iedereen die twijfelt; HIER moet je zijn! Betrouwbaar en snel! TOP!!

 

* Geplaatst door Dian op 31-05-2013 ★ ★ ★ ★ ★

Hoi Carla,

wat zien die Caviabeeldjes er waanzinnig leuk uit
helemaal top :)

 

* Geplaatst door Martine op 06-04-2013 ★ ★ ★ ★ ★

Het Carla ,onze cavia`s vinden hun slaapmutsen super !! Dank u wel !! :)

 

* Geplaatst door Carla Vink op 01-03-2013 ★ ★ ★ ★ ★

Klopt, zaagsel blijft helaas aan fleece plakken.
Daarom heeft bedXcel zoveel meer voordelen, niet alleen dat er geen stof inzit wat beter is voor de luchtwegen van de dieren en mensen.
Maar het blijft ook niet plakken aan de artikelen die u in de bak of kooi zet.
;)

 

* Geplaatst door Yvonne Steggink op 01-03-2013 ★ ★ ★ ★ ★

Ik ben erg blij met de slaapzakken die ik besteld heb. Mijn cavia`s (6) maken er altijd gebruik van . De slaapzakken zijn dus bijna nooit onbemand!. Tip om te vermelden op je produkten info: als je zaagsel als bodembedekking gebruikt is het handige om de buitenkant van de slaapzakken van een gladde stof te nemen en niet van fleece. Alle zaagsel blijft er dan aanplakken.
Veel succes met de opvang en een dikke pluim voor je goede initiatieven, groeten, Yvonne

 

* Geplaatst door Margriet Van Kan op 26-02-2013 ★ ★ ★ ★ ★

Heb net de slaapmuts x l ontvangen , hij is super Lucky ligt er al in en heeft er ook al van gegeten,doet ze altijd overal aan knabbelen. Deze maat is toch beter voor in de kooi,de XXL heb ik aan een poezen vriendin gegeven waren er ook blij mee. :)

 

* Geplaatst door Het Teddyhof op 20-01-2013 ★ ★ ★ ★ ★

Hoi, We hebben gisteren de hooiruif met onze naam erop ontvangen. Prachtig! Ook met de sirocco poeder zijn we weer erg blij. Is alles weer lekker schoon en fris. Dank je wel!
Groetjes van alle bewoners van het teddyhof B)

 

* Geplaatst door Mandy op 17-01-2013 ★ ★ ★ ★ ★

Ontzettend bedankt weer voor de bestelling. De 2 x 20 kilo bedxel is weer fijn in de gang gezet. Hangmatje voor mijn cavia`s vallen in de smaak, bijpassende haakjes zijn erg makkelijk, kwaliteit is weer super, net zoals we heel erg tevreden zijn over de theemutsen. Tot de volgende keer weer :)

 

* Geplaatst door Thea de Roos op 11-12-2012 ★ ★ ★ ★ ★

wat een prachtig werk vericht jij lieverd
toppie :)

 

* Geplaatst door Maria op 30-11-2012 ★ ★ ★ ★ ★

Hoi,
Heb de mooie kaarten en sleutelhangers ontvangen,ben er heel blij mee !!
Superbedankt !
Heb net weer een bestelling gedaan.

 

* Geplaatst door Margriet Van Kan op 28-11-2012 ★ ★ ★ ★ ★

Hallo,heb de bestelling gisteren ontvangen,zag er heel goed uit Lucky en Mattie zullen er heel blij mee zijn bedankt.Groetjes Margriet Van Kan :)

 

* Geplaatst door Paula Rosier op 16-11-2012 ★ ★ ★ ★ ★

hallo carla, bedankt voor de snelle levering van de slaapzakjes, ze zijn hardstikke leuk en mijn skinny`s genieten er al van, en wat een super goed werk doe je !!!
groetjes van paula.

 

* Geplaatst door annoniem op 09-11-2012 ★ ★ ★ ★ ★

:) Hallo Carla
Super bedankt voor de snele levering van de kooi assesoires.
Ook een pluim voor je man B) . De kooi is ingericht en de caafjes Timo & Bliksem zijn er erg blij mee stuur zo een foto naar je op.
Wij wensen je heel veel succes met het liefdevolle werk voor de knagertjes en hopen dat ze gauw een eigen hokje mogen krijgen.

Knufssss van Marij, Bowie, Yodi,Fleurtje,Missy, Timo & Bliksem

 

* Geplaatst door Ryanne op 23-10-2012 ★ ★ ★ ★ ★

Hallo Carla,
gister de slaapmutsen,slaapzak en anti-plas mat gekregen! Ik ben er super blij mee en de cavia\`s en konijnen natuurlijk ook :)
Ook nog bedankt voor de leuke cavia wenskaarten. Ik ga zeker nog eens een bestelling doen.

 

* Geplaatst door Anneloes op 14-10-2012 ★ ★ ★ ★ ★

Ha die Carla,

Kei bedankt voor die grote plasmat voor konijnen. Ben er heel blij. Ook de grotere konijnen die ziek zijn en daardoor gedwangvoerd moeten worden, passen er goed op. Echt, ideaal!

Groetjes, Anneloes
Stg. Konijnenopvang Lapina

 

* Geplaatst door Alexandra Vos op 12-10-2012 ★ ★ ★ ★ ★

Hoi Carla,
\met Bert en Bart gaat alles prima ! wij kunnen ze niet meer missen....ze zijn een super koppel !

Groetjes :)

 

* Geplaatst door Leonie op 21-09-2012 ★ ★ ★ ★ ★

Hallo Carla, bedankt voor de mat en de slaap muts! Net gekregen, en ze liggen er nu al in! :)

 

* Geplaatst door Nathalie Jonker op 31-08-2012 ★ ★ ★ ★ ★

Wij hebben de duohangmat en het mandje goed ontvangen, waarvoor onze dank!
Onze cavia`s willen nog niet in de hangmat, maar zet ze elke dag er even in, zodat ze eraan wennen. Het mandje gebruiken de kids vaak om een cavia lekker op schoot te nemen.

Dus zeer tevreden met de spulletjes!

 

* Geplaatst door Rian Bergwerff op 16-08-2012 ★ ★ ★ ★ ★

Hoi Carla, we hebben de Bumble Suz ontvangen. Leuke kleurtjes heb je ervoor gebruikt! Bedankt nog!
Ook willen we nog complimenteren voor het onwijs goede werk wat je doet, petje af!!

 

* Geplaatst door Nancy op 11-08-2012 ★ ★ ★ ★ ★

hoi, carla
ik wou even laten weten dat ik super content ben met het glazen verblijf voor onze cavia`s. zij vinden het trouwens ook geweldig hun nieuw huisje. een dikke pluim voor jou...... goed advies, snele levering en waar voor je geld ik ga zeker reclame maken voor jou. suuuuuuuper jou webwinkel. doe zo verder.

groetjes van een zeer tevreden klant .... nancy xxx

 

* Geplaatst door Sandra op 06-07-2012 ★ ★ ★ ★ ★

Hoi Carla,
Heb de rode slaapmuts ontvangen en moest toch even zeggen
wat een leuk ding!!!! Super mooi! Hartelijk bedankt nog!
Groetjes,
Sandra

 

* Geplaatst door Marcel en Jennifer op 26-06-2012 ★ ★ ★ ★ ★

Hoi Carla, ook wij nemen even de kleine moeite om iets te schrijven in je gastenboek. Wij komen alweer een aantal jaren regelmatig bij je over de vloer nadat we onze caafjes bij jouw opvang hebben gehaald. De liefdevolle vakantie opvang is voor ons een uitkomst en ook voor deskundig advies over het voer en de verzorging kunnen we bij jou terecht. Onze dank hiervoor en ga vooral zo door! Marcel en Jennifer

 

* Geplaatst door Liesbeth Meels op 23-06-2012 ★ ★ ★ ★ ★

Vandaag een slaapmuts ,slaapzak en anti-plasmat opgehaald bij jullie,
Complimenten voor de mooie kwaliteit!
Onze cavia`s vinden het heerlijk.

Mvg liesbeth.

 

* Geplaatst door Corina op 22-06-2012 ★ ★ ★ ★ ★

Bedankt voor de supersnelle levering van de slaapmuts voor Thousa! Het ziet er zo schattig uit als ze erin ligt te slapen.
Veel succes met al je lieve caafjes in de opvang.

 

* Geplaatst door J Goudswaard op 22-06-2012 ★ ★ ★ ★ ★

hierbij wil ik jou en je man bedanken voor de snelle en nette levering,en tevens je een compliment geven voor de mooie website ga zo door groetjes

 

* Geplaatst door Dia Schouwenburg op 12-04-2012 ★ ★ ★ ★ ★

Hoi Carla, ik wil je even laten weten dat het erg goed gaat met
Wezel en Mini. Ik wil je ook even de komplimenten geven voor je cavia opvang. Super. Groeten Dia

 

* Geplaatst door Corina en Giel op 03-04-2012 ★ ★ ★ ★ ★

hoi carla we hebben vanmorgen bij jou een cavia gekocht wou toch nog ff wegens deze weg zeggen dat je alles super netjes voor elkaar heb een aan rader voor iemand die een cavia wil kopen

 

* Geplaatst door Ataline op 23-03-2012 ★ ★ ★ ★ ★

WAUW! Die nieuwe mutsen zijn geweldig!!!

 

* Geplaatst door Ataline op 17-03-2012 ★ ★ ★ ★ ★

halllo,
Dit is echt een super site van een super vrouw. Inmiddels raak ik ook steeds meer geinfecteerd met het caviavirus... En ik moet zeggen dat mij dat keigoed bevalt...
Bedankt voor al je steun en advies!!! Succes met je winkel en opvang. Kom heel binnen kort echt een keer een dag mee klussen bij je.
liefs ataline

 

* Geplaatst door Maudi op 14-03-2012 ★ ★ ★ ★ ★

Hallo Carla,
Ik vind het natuurlijk niet zo leuk dat mijn eigen cavia`s zijn overleden maar ik werd al snel wat vrolijker toen ik een cavia mocht adopteren eerst had ik Trix geadopteerd maar helaas is Trix overleden en nu heb ik Casanova geadopteerd, daar ben ik heel blij mee.

 

* Geplaatst door Wilma op 18-02-2012 ★ ★ ★ ★ ★

Hoi Carla,
Wij hebben onze 2 cavia`s heerlijk verwent met leuke spulletjes uit jou winkel.
Wat fijn dat we jou Cavia opvang ermee steunen.
Tot een volgende keer.
Groetjes,
Wilma en Bram

 

* Geplaatst door Mascha op 09-02-2012 ★ ★ ★ ★ ★

He Carla,

Wat is het toch heerlijk dat je mij zo besmet heb met het caviagroepsvirus. Geniet dagelijks van mn opvanggroepje!

groetjes,
Mascha
Rosy, Blacky, Kyra, Rusje 1, Rusje 2, Choco, Bono, Bo en Diego :)

 

* Geplaatst door Jeanette op 09-02-2012 ★ ★ ★ ★ ★

Hoi Carla,

Van harte gefeliciteerd met het 5-jarig bestaan van de caviaopvang! Dankzij jou zijn er al heel wat cavia`s van een ellendig leven gered! Wij willen je bij deze nogmaals bedanken voor de goede zorgen voor onze cavia`s tijdens vakantie, ziekte, nageltjes knippen en hopen dat je nog heel lang met de opvang door mag gaan! Op naar de volgende 5 jaar!

Groetjes,

Jeanette & Rogier :D

 

* Geplaatst door Ria op 08-02-2012 ★ ★ ★ ★ ★

hoi zussie.
je winkel ziet er super goed uit, gefeliciteerd met je 5 jarig jubileum, ga vooral door met het goede werk wat je voor de cavia`s doet.
gr. ria

 

* Geplaatst door Ciska Kassing op 07-02-2012 ★ ★ ★ ★ ★

mijn mannetje heeft via Carla een geweldig vrouwtje gevonden. Carla is zeer zorgvuldig en oprecht in de begeleiding, wat een gerustgesteld idee gaf.ook heb ik mooie spulletjes gekocht, groeten

 

* Geplaatst door fam. Bijlard op 06-02-2012 ★ ★ ★ ★ ★

Toen we op zoek gingen naar een geschikt huisdier voor onze kinderen, kwamen we via de website terecht bij Carla. Vanaf het begin was al duidelijk dat dit een dame was met veel deskundigheid....en (nog vééél belangrijker!) een enorm groot hart voor deze diertjes.
Sinds de tijd dat we onze ventjes Gabber en Dropje uitgezocht en opgehaald hebben, zijn we verknocht aan Carla`s Caviaopvang: zowel als pensiongastjes tijdens onze zomervakantie als voor alle benodigdheden (voer, strooisel, speeltjes, hangmatjes, etc.). Helemaal super! Zonder enige cavia kennis vooraf zijn wij nu allemaal echte cavia-addicts geworden! Voor mensen die niet direct een cavia kunnen plaatsen: adopteer er eentje bij Carla! We hebben gedurende een tijd de moedercavia (Kaity) van onze Gabber en Dropje mogen adopteren en op die manier het goede werk van Carla mogen ondersteunen. Nu Kaity helaas overleden is, gaan we er mee door en sponsoren Shirin. Carla: ga zo door!

 

* Geplaatst door Brigitte op 02-02-2012 ★ ★ ★ ★ ★

Hallo Carla,

Ik heb jouw spulletjes keurig ontvangen laatst, maar dat wist je al!
Ik kan je laten weten dat ik morgen de twee jonge cavia`s kan gaan ophalen (joepie!!), dus nu ben ik de kooi helemaal in orde aan het maken. Zodra ze lekker aan hun nieuwe paleisje zijn gewend, maak ik foto`s en stuur ik ze naar je op.

Tot dan, tot de volgende keer!

Groetjes,
Brigitte :)

 

* Geplaatst door Carla Vink op 01-02-2012 ★ ★ ★ ★ ★

Omdat vele mensen het toch leuk vinden om in een gastenboek te schrijven heb ik er toch maar een op de site geplaatst.

Bent u tevreden laat het dan weten.

Bent u ergens ontevreden over (wat uiteraard altijd een keer kan gebeuren) laat u het dan ook alstublieft weten dan kunnen we samen voor een zo goed mogelijke oplossing zorgen.

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2017 - 2022 Magun - Biologische/natuur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel